(5)

De tusinde lampers hus del 1: De tusinde lampers hus

ljudbok


Jane Lindsay havde aldrig drÞmt om, at hun ville blive rig. Heller ikke, at hun ville forelske sig i en mand, hun ikke kunne stole pÄ.

Jane Lindsay har vÊret fascineret af De tusinde lampers hus, siden hun hÞrte om det fÞrste gang. Da hun omsider, efter en ulykkelig kÊrlighedsaffÊre og et fornuftsÊgteskab, stÄr i huset, er alt anderledes, end hun havde forestillet sig. Hun prÞver desperat at finde ud af, hvad det er der foregÄr omkring hende, men en skÞnne dag er hun ikke lÊngere herre over udviklingen.

Dette er De tusinde lampers hus’ del 2 af 2.

Victoria Holt (1906-1993), pseudonym for Eleanor Alice Burford Hibbert, var en af verdens mest elskede og mest produktive forfattere i sin levetid. Hun begyndte allerede at skrive som 17-Ă„rig, og en rĂŠkke af hendes tidlige noveller blev trykt i London-aviserne. Det var dog romaner i den historiske genre, der gav det internationale gennembrud, og i dag er hendes romaner solgt i over 50 millioner eksemplarer verden over.

“En af de ypperste forfattere af gotiske kérlighedsromaner og en stérk historiefortéller, hvis gribende romaner har begejstret millioner af lésere”

– RT Book Reviews


UpplÀsare: Susanne Saysette
LĂ€ngd: