(42)

Den danske agent

ljudbok och e-bok


FE-agent Sigrid Melin jager en terrorist, der planlĂŠgger et angreb i KĂžbenhavn, men da hun afslĂžrer hans identitet, bliver hun pludselig taget af sagen.

Sigrid Melin arbejder undercover pÄ den danske ambassade i Beirut, da hun spotter en mistÊnkelig passager i lufthavnen pÄ vej mod KÞbenhavn. Manden viser sig at vÊre terrorist med planer om at udfÞre angreb pÄ bÄde dansk og tysk jord, og sammen med sin kollega fra Berlin, BND-agent Felix Zobel, mÄ Sigrid infiltrere og optrevle terroristens organisation. Et pengespor fÞrer dem dybt ind i Beiruts sofistikerede og bundkorrupte finansverden, hvor ikke kun Islamisk Stat, men ogsÄ fjendtlige spioner fÞlger hvidvasken af penge.

Da Sigrids efterforskning peger i retning af en dansk IS-kriger, slĂ„r PET pludselig sagen hen. Manden er deres agent. Det er falsk alarm. Sigrid kĂžber imidlertid ikke forklaringen. Desuden har hun af personlige Ă„rsager ingen tillid til PET’s operative chef, der er kĂŠreste med hendes eksmand.

Sigrid er tvunget til at sĂžge hjĂŠlp hos sin far, Carl Rosa, som hun brĂžd forbindelsen til som ung. Carl er ny justitsminister og vil gerne hjĂŠlpe. Men i det samme bryder en historisk flygtningekrise ud i Europa. IfĂžlge efterretninger er der jihadister blandt flygtningene pĂ„ vej til Danmark, sĂ„ Carl fĂ„r nok at se til. Overbevist om, at der vil ske flere angreb, gĂ„r Sigrid og Felix deres egne veje for at stoppe terroristen – uden at vide, at de langt fra er de eneste, der leder efter den danske agent.


UpplÀsare: Helene Egelund
LĂ€ngd: