(22)

Den danske sang

ljudbok och e-bok


Lydbogen er indlÊst af Phillip Faber selv, og indeholder ogsÄ 20 sange samt melodistumper og -eksempler indspillet specielt til lydbogen.

Den danske sangskat er enestÄende. Ingen andre lande har sÄ broget og rig en arv, der bruges og fornyes hver eneste dag. Den samler mennesker pÄ tvÊrs af alle skel, og fÊllessangen blomstrer med talrige arrangementer over hele landet. Senest under coronakrisen er interessen for sang vokset, og skÞnne strofer og smukke melodier dyrkes i fÊllesskab endda pÄ landsdÊkkende tv.

Komponisten og dirigenten Phillip Faber deler i denne lydbog sin glĂŠde ved den danske sang og Ăžser af sin viden om emnet. Han fortĂŠller om de danske sange, hvad sang betyder for os, hvad der gĂžr en sang god, melodiopbygning, tekster, sanghistorie og om alt det, som sang gĂžr ved os.

Desuden afslÞrer han 20 af sine yndlingssange og tager lytteren med pÄ spÊndende og nÞrdede ture rundt i de udvalgte melodier og tekster, der samtidig er nogle af de mest elskede sange herhjemme. Phillip Faber fremfÞrer selv de udvalgte sange, sÄ det er en bog, der bÄde kan hÞres og synges med pÄ.


UpplÀsare: Phillip Faber
LĂ€ngd: