(93)

Den demokratiske terrorist

ljudbok och e-bok


Det tyske Verfassungsschutz er klar til det endelige opgÞr med de sidste revolutionÊre kampceller. Men man mangler manden, der kan infiltrere RAF og dermed forhindre den aktion, som ifÞlge politiets oplysninger skal finde sted i Sverige. Valget falder pÄ Carl Hamilton.

Hamilton opbygger sit image med et bankkup og revolutionÊre udtalelser i de rette miljÞer, og inden lÊnge er han optaget i terrorgruppen, og det dÞdsensfarlige dobbeltspil tager fart. Han kastes ud i en international aktion, hvor hverken de svenske eller de tyske myndigheder vil kendes ved ham, hvis det gÄr galt. Han har kun sine egne evner at stole pÄ, mens han optrÊder som brutal, terrorinteresseret svensk fribytter blandt mistÊnksomme og opkÞrte RAF-terrorister.

"Der er fart, spÊnding og politisk tyngde i fortÊllingen, nÄr Guillou, der i adskillige Är har haft et godt og kontroversielt navn som tv-journalist, sÊtter Hamilton pÄ en opgave ... en sÊrdeles lÊsevÊrdig bog."

Information

"De frit opfundne begivenheder har en detaljeringsgrad, der bringer dem farligt tÊt pÄ virkeligheden. Her viser Jan Guillou, hvad han har lÊrt som dybdeborende journalist."

Århus Stiftstidende

"Jan Guillou har endnu en gang formÄet at skrive en spÊndende og langt fra holdningslÞs bog om terrorisme. Og om de politiske holdninger, der ligger bag terrorisme."

Jydske Tidende


UpplÀsare: Paul Becker
LĂ€ngd: