(0)

Den der bliver tilbage har ret

ljudbok och e-bok


Romanen begynder i 1944, nazidiktaturets nÊstsidste Är i Tyskland, og slutter med de sidste dage i Berlin, hvor de allierede bomber hovedstaden sÞnder og sammen, og Hitler tager sit liv i FÞrerbunkeren. Vi fÞlger to personer, som begge er regimets mÊnd, men ogsÄ gÞr deres eget oprÞr.

Ruprecht Haas bliver meldt til SS, efter at han har vÊret for Äbenmundet en nytÄrsaften og ender i koncentrationslejren Buchenwald. Han undslipper under et luftbombardement og tager mod Berlin for at slÄ dem ihjel, der har stukket ham.

Hans-Wilhelm Kalterer er jurist i politiet, men melder sig til fronten for at gÞre karriere. Han sÄres og sendes hjem, hvor han bliver sat i gang med at finde ud af, hvem der har myrdet et meget fremtrÊdende medlem af nazipartiet. De to mÊnds veje krydses i en vanvittig spÊndende, jagt, mens de sovjettiske tropper indtager byen, og flygtningene strÞmmer vÊk i uendelige kolonner.

'Den der bliver tilbage har ret' har fÄet de to vigtigste krimipriser i Tyskland, Deutscher Krimi Preis og Friedrich-Glauser-Preis.


UpplÀsare: Torben Sekov
LĂ€ngd: