(0)

Den, der hvisker, lyver

ljudbok och e-bok


Lotte pÄ seks Är plejer at blive hentet af sin mor i sporvognen. Men en dag, da hendes 12-Ärige storesÞster, Merete, henter hende, hÞrer hun, at Merete lyver. Da hun siger det til mor og far, vil de ikke snakke om det. Nu bliver Lotte forvirret og ensom, men sÄ mÞder hun Overalfen Alfredo, og han er ikke bange for at snakke om, at de voksne ikke altid siger sandheden.

"Der er bÄde pÊdagogik og moral i denne bÞrnehistorie, men ikke mere end der mÄ vÊre. AltsÄ en god kim til en god snak mellem bÞrn og forÊldre eller bedsteforÊldre om snyderi, lÞgn og sandhed. Bogen er velegnet til oplÊsning."

- CARL SKØTT, VENDSYSSEL TIDENDE

Birte Kont (1948) er en dansk forfatter, der bĂ„de har skrevet bĂžger til bĂžrn og voksne. Hun debuterede som bĂžrnebogsforfatter med "Den, der hvisker, lyver – en lĂžgnehistorie fra dengang, der kĂžrte sporvogne" i 1994. I 2001 blev hun uddannet cand.phil. i litteraturvidenskab, hvor hun skrev speciale om Franz Kafka. Året efter udgav hun specialet med titlen " Skyldidentiteten hos Franz Kafka – et essay om en moderne jĂždisk tvivlers livtag med Loven". Birte Kont har bĂ„de modtaget LitteraturrĂ„dets arbejdsleget og Statens Kunstfonds arbejdslegat.