(0)

Den dobbelte bank

ljudbok och e-bok


"Jeg stod med mit glas midt i stuen og fÞlte mig meget stor i det lille run. Hun kom hen til mig og stod lidt og sÄ pÄ mig, mens hun drak af det hÞjstilkede krystalglas.

SÄ satte hun det pÄ bordet og trÄdte helt hen til mig. Hun havde lagt jakken, og brysterne bag den hvide silkebluse pressede sig mod min mave, mens hun sÄ op pÄ mit ansigt. "Nu, Viking," sagde hun.

Da jeg kyssede hende, slyngede hun et ben rundt om mit og lod strÞmpen og den spidse stilet glide langsomt ned over mit lÄr og skinneben, mens hendes hÊnder greb fat i mit nakkehÄr og trak mig ind mod hendes Äbne mund."

Til en konference i Argentina oplever en dansk embedsmand et erotisk eventyr uden lige. Den forfÞrende, pelsklÊdte skÞnhed, som han tilfÊldigt mÞder pÄ en bar, viser ham sider af den argentinske kultur, der er de fÊrreste forundt.

Den danske forfatter Hans Jakob Helms blev fĂždt i ØstgrĂžnland i 1949. Som forfatter trĂŠkker Helms pĂ„ sit indgĂ„ende kendskab til GrĂžnland, sin mangeĂ„rige erfaring som embedsmand i bĂ„de GrĂžnland og Danmark, og som deltager i mĂžder og forhandlinger over hele verden. Han debuterede som forfatter i 1977 med miljĂžkrimien GiftpĂžlen og har sidenhen udgivet en lang rĂŠkke anmelderroste bĂžger – senest bogen Hold da krĂŠft mand, der er en personlig beretning om livet med prostatakrĂŠft.