(33)

Den du er

ljudbok och e-bok


Hvordan ved man, om en flirt er mere end en flirt?

Sofie er egentlig ikke i tvivl. Efter at have grinet, delt utallige Ăžl og ja, flirtet med Jacob – der godt nok er kendt som kunstakademiets stĂžrste charmĂžr – er hun sikker pĂ„, at der er mere mellem dem. Men alle hendes forestillinger krakelerer, da hun opdager, at han var sammen med Emilie fra deres hold kort tid efter, at han fortalte Sofie, at hun var ret dejlig.

Det er ikke fÞrste gang, Sofie er blevet besnÊret af et skÊvt smil og et varmt blik, og hun lover sig selv, at hun ikke vil falde for Jacobs pis igen. Men det bliver en daglig kamp at modstÄ ham, nÄr han insisterer pÄ, at han vil gÞre alt for at fÄ en chance til. For hvor meget kan man egentlig Êndre sig? Og tÞr hun for alvor stole pÄ ham?

Samtidig er Sofies faglige selvsikkerhed i bund, og i horisonten venter en vigtig kunstudstilling og nogle svĂŠre valg. For det krĂŠver mod at stole pĂ„ sig selv – og sĂŠtte sit hjerte pĂ„ spil.

Med fÞlelserne helt uden pÄ tÞjet og masser af humor fortÊller Den du er en stÊrk historie om den store kÊrlighed og om at finde modet til at ryste fortiden af sig. Romanen er det fÞrste uafhÊngige bind i serien KÊrlighedens kunst.


UpplÀsare: Freja Riise
LĂ€ngd: