(85)

Den farlige leg

ljudbok och e-bok


Da den gotlandske gymnasieelev Jenny bliver opdaget af et modelagentur, forandres hendes liv fuldstÊndig. Hun fÄr stjernestatus, anerkendelse og hvirvles ind i en verden af glamour, penge og kendisfester.

Anderledes svĂŠrt er det for Agnes. Hun har et sygeligt forhold til mad og bĂŠrer pĂ„ en stor sorg, en tragedie i familien. Hun er jĂŠvnaldrende med Jenny og har altid drĂžmt om et liv i spotlight – det liv Jenny lever.

Men ulykken lurer ogsÄ i Jennys tilvÊrelse. Hendes kÊreste modefotografen Markus er til fotooptagelse pÄ den lille gotlandske Þ Furillen, da han bliver offer for et mordforsÞg. Han er ilde tilredt, og det er spÞrgsmÄlet om, han bliver i stand til at fortÊlle politiinspektÞr Knutas noget, der kan lede til en opklaring, fÞr det er for sent. Hvordan de to pigers skÊbner er knyttet til hinanden og til mordforsÞget, bliver op til politiinspektÞr Knutas at finde ud af. Der er nogen, der ved det. Nogen, der holder Þje med pigerne, lÊgger planer for dem og har i sinde at hÄndhÊve en egen retfÊrdighed.

Den farlige leg er Mari Jungstedts ottende fritstÄende kriminalroman i serien om politiinspektÞr Anders Knutas, hans kollega Karin Jacobsson og journalisten Johan Berg.


UpplÀsare: Torben Sekov
LĂ€ngd: