(0)

Den forsvundne skat

e-bok


Da gamle Regan begyndte at strĂž om sig med skinnende, nye guldmĂžnter, blev Yancey Bannerman interesseret. Da Regan blev skudt ned – og det samtidig viste sig, at mĂžnterne var femogtyve Ă„r gamle, blev Yancey endnu mere interesseret.

Mens lĂŠgen behandlede Regan, fortalte denne Bannerman og Colt om den forsvundne pengetransport i Moonlight Canyon. Men der var andre, der hĂžrte beretningen om den forsvundne skat: Saloon-ejeren Marlowe og hans hĂžjre hĂ„nd Webber – men banditterne Brown, Duggan og Pearce lyttede ogsĂ„ med.

"Bannerman og Colt" er en westernserie om de to hĂ„rdtslĂ„ende fĂžlgesvende Yancey Bannerman og Johnny Colt, der gang pĂ„ gang stĂ„r overfor banditter og slyngler – og ofte mĂ„ tage bĂ„de nĂŠver og revolvere i brug for at opretholde loven og retfĂŠrdigheden.

Keith Hetherington (f. 1929) er en australsk forfatter, der har udgivet mere end 600 titler. Han har skrevet bÞger i flere forskellige genrer, men er primÊrt kendt for sit enorme bidrag til westerngenren. Her har han blandt andet udgivet adskillige bÞger i serien "Bannerman og Colt", der fÞrste gang sÄ dagens lys i 1978 med bogen "GuvernÞrens penge". Hetherington startede sin skrivekarriere allerede i sine teenageÄr og har udgivet bÞger lige siden. Han har skrevet under adskillige pseudonymer, hvoraf Kirk Hamilton, Jake Douglas og Clayton Nash er nogle fÄ eksempler.