(109)

Den franske fotograf

ljudbok och e-bok


En uforglemmelig historie om kérlighed, mod og tilgivelse – fra et glamourþst New York til et krigshérget Europa.

1942

Da Jessica Mays modelkarriere i New York fÄr en brat afslutning, sender magasinet Vogue hende til Europa med et kamera for at dÊkke krigen i Europa i tekst og billeder. Jessica er modig og kaster sig over sin nye opgave som krigskorrespondent og de udfordringer, der fÞlger med at vÊre kvinde i det job.

Tre nye venskaber hjÊlper hende med at lÞse den langt fra ufarlige opgave: Journalisten Martha Gellhorn lÊrer hende, hvordan man omgÄr reglerne, og faldskÊrmsjÊgeren Dan Hallworth viser hende, hvor hun kan tage de bedste billeder og finde de bedste historier. Og den lille pige, Victorine, lÊrer Jessica at Äbne sit hjerte.

2004

Den australske kunsthĂ„ndterer D’Arcy Hallworth ankommer til et smukt fransk chateau for at tage hĂ„nd om en samling berĂžmte fotografier. Hvad der begynder som en almindelig opgave, udvikler sig til en noget mere foruroligende oplevelse, da det gĂ„r op for hende, hvem den mystiske franske fotograf egentlig er ...

Natasha Lester var marketingschef hos L’OrĂ©al, fĂžr hun gjorde alvor af drĂžmmen om at blive forfatter. Den franske fotograf er hendes femte roman, men den fĂžrste, der kommer pĂ„ dansk. Karakteren Jessica May er inspireret af den amerikanske model og fotograf Lee Miller, der arbejdede som fotojournalist i Europa under 2. verdenskrig.


UpplÀsare: Maria Stokholm
LĂ€ngd: