(29)

Den frelsende ridder

ljudbok och e-bok


Da Sallys tante dĂžr, bliver hun nĂždt til at tage afsked med det stille liv i de walisiske bjerge og flytte til London for at bo hos sin mor, den berĂžmte og smukke skuespillerinde, Lynn Lystell. Denne stĂ„r for at skulle giftes og er derfor ikke sĂŠrlig begejstret for situationen. Hun gĂžr, hvad hun kan for ogsĂ„ at fĂ„ sin datter gift hurtigst muligt – og inden Sally ved af det, er hun pĂ„ vej til sit bryllup med en ung mand, hun dĂ„rligt nok kender.

Barbara Cartland (1901-2000) er den mest produktive forfatter i det 20. Ärhundrede. I alt blev det til over 650 bÞger fra Cartlands romantiske hÄnd. Hun er oversat til 38 sprog, og med mere end 1 milliard solgte bÞger pÄ verdensplan er der ingen tvivl om, at Barbara Cartland er en af verdens stÞrste romantikere.

Cartlands bÞger foregÄr i de finere engelske kredse og blandt eksotiske sigÞjnere. KÊrligheden er lidenskabelig mellem de passionerede helte og smukke heltinder, men gang pÄ gang sÊttes den pÄ prÞve. Dog er sand kÊrlighed altid stÊrkest, og der er intet, den ikke kan overvinde.


UpplÀsare: Marian Friborg
LĂ€ngd: