(3)

Den frie vilje

ljudbok


Du kender dig selv, ikke? Selv om du Êndrer holdninger i livet, fÞler du, at det hÊnger sammen. For det er jo dig! Men i lÞbet af et liv udskiftes mange dele af din krop. Nogle celler fornyer sig og nogle ganske fÄ forbliver de samme. Men du er ikke bare kroppen, der skifter ham, personligheden skifter sÄ markant, at man kunne sige at, du var et andet menneske en gang. SÄ hvem er du egentlig? Og har du overhovedet en fri vilje?

Medvirkende: Nanna Winther og Johan Olsen, biolog og forsker RedaktĂžr: Mette Hovmand-Stilling

Foto: Klaus RudbĂŠk

Cover: Alek Modin

Musik: Anna Svensmark MĂžller

Produceret af Talk Town, Story House Egmont

Antallet af ting, vi ikke ved, stiger eksponentielt med mĂŠngden af vores viden. Hver gang vi opdager noget nyt, rejser det endnu flere spĂžrgsmĂ„l. Og det elsker vi. For den nye viden gĂžr os klogere, men ogsĂ„ mere nysgerrige. I den her serie er vi nysgerrige pĂ„ mennesket. Vi zoomer ud til universet, grundstofferne som alt bestĂ„r af, og gĂ„r i detaljen med mikroorganismer i milliardvis, der lever sammen med os. Hvis du interesserer dig lidt for dig – og hvem gĂžr ikke det – sĂ„ skal du lytte med, nĂ„r Johan Olsen og Nanna Winther spĂžrger: Hvad er et menneske?

Medvirkende: Nanna Winther og Johan Olsen, biolog og forsker

RedaktĂžr: Mette Hovmand-Stilling

Foto: Klaus RudbĂŠk

Cover: Alek Modin

Musik: Anna Svensmark MĂžller

Produceret af Talk Town, Story House Egmont

Johan Olsen er en dansk musiker, biolog, bĂžrnebogsforfatter, foredragsholder og forsker ved KĂžbenhavns Universitet.

Nanna Winther er BA. i arkĂŠologi. Hun er radio- og podcastvĂŠrt, og har blandt andet vĂŠret vĂŠrt pĂ„ Radio24syv, samt programmer som 'Styr pĂ„ historien' og 'Tilbage til fremtiden' og ’Apokalypsens Piger’.