(0)

Den frigjorte enkegrevinde - erotisk novelle

ljudbok och e-bok


"Anna ignorerede det faktum, at nogen kunne komme og opdage dem. Hun mÄtte straks fÞle den dejlige penis indeni sig. Hun vidste, at hun var klar til tage imod den, hendes skÞd var begyndt at blive vÄdt for lÊnge siden. Hendes ivrige fingre lÞsnede Heinrichs bukser og frigav lemmet, der steg op til himlen over dem."

Enkegrevinden Anna von Silfverhuus var lÊnge gift med en mand, der var blevet trÊt af hende for lÊnge siden. Nu var han dÞd, og hun ville forlade sit gamle liv og starte forfra. Hun solgte straks slottet Mangeby, hvor de boede sammen. Anna ville erobre Stockholm, bÄde dets natteliv og dets mÊnd. I byen var der en overflod af mÊnd, der stod i kÞ for en smuk og velhavende kvinde som hende. Hun var ikke en tÄlmodig kvinde, og nu var det tid for hende til at kompensere for alt, hvad hun var gÄet glip af... Ville hun lykkes med at erobre sin gamle, nu gifte, flamme? Eller hvilke andre elskere skulle hun tage?

Den frigjorte enkegrevinde er historisk erotik og den fristende fortsĂŠttelse i fortĂŠllingen om Anna von Silfverhuus.

Bag pseudonymet Britta Bocker skjuler sig en forfatter, der er glad for at lade sine noveller udspille sig i fortiden. I en tid med skarpe grÊnser mellem forskellige samfundslag, og hvor manden altid har magten, opstÄr bÄde magtspil og erotiske spÊndinger.