(39)

Den glemte dagbog

ljudbok och e-bok


„En mesterlig historiefortéller.“ – Oprah Daily

„Perfekt til Emily Henry-fans ... Vidunderlig.“ – Julia Quinn

Georgie har ofret alt for en karriere i glamourÞse L.A. Da hun pludselig mister sit job, rejser hun slukÞret hjem til sine forÊldre i Virginia. For hvem er hun egentlig, nÄr det kommer til stykket?

I en stĂžvet kasse finder Georgie et svar i form af sin gamle dagbog og bucketlist. Dagbogen lyser af hĂ„b for fremtiden, sĂ„ hun beslutter sig for at gennemfĂžre punkterne pĂ„ listen. Med hjĂŠlp fra den gnavne, men sĂžde, lokale fyr Levy Fanning og hans trofaste fĂžlgesvend, hunden Hank, fĂ„r de to snart skubbet til deres grĂŠnser – og opdaget en hemmelighed eller to om hinanden.

Den glemte dagbog er en hjertevarm kÊrlighedsroman om livets store spÞrgsmÄl fortalt med fÞlsomhed, humor og indlevelse.

Skrevet om Den glemte dagbog:

„Kate Clayborn er i sin helt egen liga!“ – Christina Lauren

„Clayborn finder skþnheden og magien i livets detaljer.“ – Entertainment Weekly

„En fin fortélling om to mennesker, der tager ud for at finde sig selv og snubler over kérligheden undervejs ...“ – Publishers Weekly

„Nogle gange lĂŠser jeg en bog og tĂŠnker: Hvem har givet forfatteren lov til at skrive noget sĂ„ strĂ„lende perfekt? Det var sĂ„dan, jeg havde det med Den glemte dagbog!“ – Ali Hazelwood