(0)

DEN LANGE VEJ TIL JOANNA

e-bok


Den lange vej til Joanna er en fortsÊttelse af DrÞmmen om den danske prins, men den kan ogsÄ lÊses som en selvstÊndig roman. Som alle Hanne Bistrups andre bÞger handler den om mennesker og deres indbyrdes forhold. Men den handler ogsÄ om, hvordan dramatiske begivenheder pludselig kan slÄ ned i en familie og Êndre tilvÊrelsen fuldstÊndigt.

Historien starter med en begravelse og slutter med en fĂždsel. Vi fĂ„r i denne bog et nĂŠrmere kendskab til Johannes’ nye familie, som er meget anderledes end den, han kom fra. Årtusindskiftet bliver begyndelsen pĂ„ et helt nyt kapitel i hans livshistorie: ny kone, nyt barn, nyt hjem. Den rĂžde trĂ„d i tilvĂŠrelsen er fortsat hans arbejdsliv, som er den redningsplanke, han klamrer sig til.

Uddrag af bogen

Et par timer senere vÄgner Agnes ved lyden af fremmede stemmer inde fra huset.

Var de allerede kommet hjem? Havde de opgivet at sejle pÄ grund af tordenvejret? Regnen var for lÊngst holdt op, og solen skinnede igen, som den havde gjort hele sommeren. Det var som at vÄgne op til en helt anden dag end den, hun faldt i sÞvn fra. Var det hele bare noget, hun havde drÞmt? Agnes satte sig fortumlet op i hÊngekÞjen, men lagde sig hurtigt fladt ned igen. Der var noget, der var helt galt.

Om forfatteren

Hanne Bistrup er fĂždt 1944 i Gentofte. Arbejdede i en del Ă„r som pĂŠdagog. Blev cand.psych. i 1984 og arbejdede som psykolog frem til 2004. Hanne Bistrup sprang ud som forfatter i en moden alder. Hun begyndte med at skrive faglitteratur, men skriver nu udelukkende skĂžnlitteratur. Det er blevet til digte, noveller, bidrag til antologier og romaner.