(79)

Den lille butik med de nye begyndelser

ljudbok och e-bok


SkÞn og topcharmerende roman af den britiske bestsellerforfatter Jenny Colgan om et storslÄet slot ved Loch Ness, en usÊdvanlig butik med bÞger og en enlig mor pÄ udkig efter nye eventyr.

Zoe vil gerne begynde pĂ„ en frisk med sin lille fireĂ„rige sĂžn – langt fra Londons pulserende liv, sin lillebitte lejlighed til Ă„gerpris og de hĂžjrĂžstede fodboldfans, der underholder ved nattetid. SĂ„ da hun pludselig fĂ„r tilbudt et drĂžmmejob i det skotske hĂžjland, slĂ„r hun straks til. Hendes lykke er gjort, da hun derudover ogsĂ„ tilbydes logi pĂ„ et ĂŠgte slot – dog mod at passe familiens tre bĂžrn.

Men selvom Skotland er alt, hvad Zoe nogensinde har drĂžmt om – skyfri himmel, frisk bjergluft og idyllisk stilhed – er der alligevel skĂ„r i glĂŠden. Slottet er storslĂ„et, men faldefĂŠrdigt, bĂžrnene er blevet smidt ud af skolen, og deres far er helt ude i tovene. Hvordan skal det nogensinde lykkes Zoe at skabe et nyt liv med sin lille sĂžn? Vil bĂžger, bjergluft og naboernes betĂŠnksomhed vĂŠre nok til at give den lille familie en ny begyndelse?

Pressen skriver:

»Morsom«

**** - Femina

»Hjertevarm, rÞrende og fin«

- Julies bogblog