(0)

Den lille guide til lommepenge og meget mere

ljudbok


Jurist og pengeekspert Rikke Holmslykke Aagaard guider i denne lille bog forÊldre med bÞrn i alderen 5-18 Är til at give deres bÞrn gode penge-vaner, der vil fÞlge dem langt ind i voksenlivet. Bogen dÊkker alt fra, hvordan man svarer pÄ bÞrns spÞrgsmÄl om penge, til hvordan man giver sit barn lommepenge, lÊrer sit barn om tÄlmodighed, gode vÊrdier og perspektiv og sÊtter barnet pÄ rette kurs mod en god privatÞkonomi som ung voksen.

Den lille guide til privatĂžkonomi

Bogserien ”Den lille guide til privatĂžkonomi” er en serie lettilgĂŠngelige lĂŠrebĂžger om investering og privatĂžkonomi i ĂžjenhĂžjde og i et sprog, der er til at forstĂ„. Er du ny i Ăžkonomiens univers, fĂ„r du grundlĂŠggende introduktioner og udfĂžrlige guider til at komme i gang. Er du erfaren, fĂ„r du brugervenlige opslagsvĂŠrker, som kan akkompagnere dig videre pĂ„ din Ăžkonomiske rejse.

Rikke Holmslykke Aagaard er uddannet jurist og arbejdede i otte Är inden for henholdsvis advokatbranchen og i det private erhvervsliv. I dag er hun selvstÊndig pengeekspert. Hun driver virksomheden De Simple Penge via sin hjemmeside desimplepenge.dk og Instagram-profilen @desimplepenge, som i skrivende stund har over 6.000 fÞlgere. Rikke er ogsÄ forfatter til bogen Den lille guide til lommepenge og meget mere, som udkom i september 2022.


UpplÀsare: Randi Winther
LĂ€ngd: