(34)

Den lille guide til passiv indkomst

ljudbok


Med passiv indkomst kan du skabe stĂžrre Ăžkonomisk frihed i dit liv – ogsĂ„ selvom Ăžkonomi ikke er din stĂŠrke side. Guiden tager dig igennem en rĂŠkke af de mange muligheder, der er for at fĂ„ dine penge til at vokse, og har sĂŠrlig fokus pĂ„ at skabe passive indtĂŠgtskilder, der mĂ„ned efter mĂ„ned kan sikre dig en stabil indtjening, uden at du behĂžver at arbejde for hver en krone.

I denne lille guide giver Sanne Kristiansen dig en grundig indfĂžring i begrebet ’passiv indkomst’. Trin for trin lĂŠrer du, hvordan du med en helt almindelig indkomst kan skabe passive indkomster og bygge en formue op over tid. Rigdom handler nemlig ikke kun om held eller nedarvede formuer, men i langt hĂžjere grad om at opbygge den rette struktur bĂ„de i din Ăžkonomi og i den mĂ„de, du tĂŠnker penge pĂ„.

Sanne Fehmerling Kristiansen er hverken Ăžkonomisk rĂ„dgiver eller udstyret med en traditionel uddannelse inden for Ăžkonomi. Men i 2008 mistede hun alt, da finanskrisen ramte. Og det blev udslaget for hendes beslutning om at blive Ăžkonomisk fri. I dag driver hun virksomheden Fri Økonomi, der har til formĂ„l at hjĂŠlpe mennesker med at skabe et rigt liv – bĂ„de nĂ„r det gĂŠlder tid, energi og penge.


UpplÀsare: Marie Mondrup
LĂ€ngd: