(18)

Den med intelligenstesten

ljudbok


Mie troede, at hun havde fundet en god mand pÄ Tinder. De havde samme vÊrdier, og han var rummelig og sÞd. Men undervejs i forholdet fik Mie en dÄrlig fornemmelse i maven. I en kalender fandt hun en liste over stÊvnemÞder med andre kvinder og vurderinger af dem, som han i hemmelighed gik ud med flere gange om ugen. Det blev starten pÄ et forhold med en masse prÞvelser, regler og forventninger, der skulle holde hende nede.

Hvert Är udsÊttes mere end 100.000 danskere for psykisk vold. Volden kaldes ogsÄ usynlig vold, da den er svÊr at se. I denne podcast inviterer psykoterapeut Christina Copty modige gÊster i studiet, som deler deres erfaringer og oplevelser med psykisk vold, sÄ den kan blive synliggjort, og sÄ folk kan se, at de ikke er alene, og at der er hÄb forude.

Christina Copty (f. 1974) er psykoterapeut og forfatter med speciale i personlighedsforstyrrelser, herunder narcissisme og destruktive parforhold. Hun har selvsténdig praksis i Kþbenhavn, og derudover udbyder hun onlinekurser om den narcissistiske partner. I 2016 udkom hendes fþrste bog "Den svére kérlighed – om narcissisme parforhold" og i februar 2022 kom hendes anden bog "Partner, lþgner, elsker, krénker – om psykisk vold i parforholdet".


UpplÀsare: Christina Copty
LĂ€ngd: