(0)

Den mystiske kiste

e-bok


BĂžrnebĂžger handler (af indlysende grunde) oftest om bĂžrn. Men de henvender sig til hele familien, og med Den mystiske kiste sĂžger Karina Palm at udvide persongalleriet i det traditionelle bĂžrnebogsmysterium.

Der er de klassiske hovedpersoner; en fjollet lillebror, der forstĂ„r verden pĂ„ sin helt egen mĂ„de, og hans skrĂ„sikre storesĂžster, som ikke kunne drĂžmme om at indrĂžmme, hun ikke helt forstĂ„r den. Men de fĂ„r under opklaringen selskab af deres kĂŠrligt irriterende voksne sĂžskende, der hjĂŠlper forĂŠldrene med alt det praktiske. Den mystiske kiste fĂžrer den brogede familie fra dansk jul til caribisk sol, og den byder pĂ„ spĂŠnding, action, kĂŠrlighed og humor. Alt sammen serveret i bĂžrnehĂžjde – men med et glimt i Ăžjet, de voksne vil vĂŠrdsĂŠtte.

Uddrag af bogen

“Lissi! Skynd dig at svĂžmme ind til skibet. Skynd dig. Tag rebet,” rĂ„bte Ann.

I samme Þjeblik sÄ de en mÞrk skygge i vandet nogle fÄ hundrede meter fra Lissi. Maggie og Ben skreg som sindssyge pÄ deres sÞster. Skyggen kom nÊrmere.

“Skynd dig, Lissi!” rĂ„bte Ole. Hun vendte sig mod skyggen og fik Ăžje pĂ„ den. Lissi svĂžmmede som en gal tilbage mod skibet. Hun tog fat i rebet og forsĂžgte at kravle op, men hendes vĂ„de hĂŠnder kunne ikke holde fast, og hun gled tilbage i vandet. Skyggen var nu nĂŠsten helt henne ved hende. Den kom op mod overfladen. En trekantet finne brĂžd vandoverfladen og gled tĂŠt forbi Lissi. Hun skreg. Panikken pĂ„ dĂŠkket var nu total.

Om forfatteren

KARINA PALM er fÞdt i 1963 i Odense. Hun er uddannet bygnings- og dekorationsmaler, men mÄtte stoppe arbejdet pga. en skulderskade. Nu har hun i stedet kastet sig ud i de kreative udfoldelser og tegner, maler og skriver ivrigt. Hun bor i Mern pÄ SydsjÊlland med sin familie.