(0)

Den sidste olie

ljudbok och e-bok


Om fĂ„ Ă„rtier slipper verdens olie op. I Arktis er kampen om ressourcerne i gang – pĂ„ liv og dĂžd. Greenpeaces videojournalist Vicky von der Pahlen bortfĂžres og holdes fastlĂŠnket i en uhumsk og utĂŠt hytte et ukendt sted i GrĂžnland.

En israelsk milliardÊr med skjulte interesser sender Marcelo Krankl til Nuuk for at finde Vicky, inden hun dÞr af mishandling og kulde. Samtidig vil den yderligtgÄende miljÞgruppe Ocean Action kapre verdens opmÊrksomhed ved at blokere skruen pÄ en olietanker i et farvand fyldt af isbjerge.

En historie om grÄzonen mellem idealisme og terrorisme. Et mÞde med GrÞnland og dets gribende natur. Et geostrategisk spil om den sidste olie.

Marcelo Krankl er en hÄrdtslÄende, dameglad, dansk privatopdager med latinamerikansk baggrund, kendt fra de to stÊrkt roste krimier Blockbuster og Baby Rasta. Seriens bind kan lÊses uafhÊngigt af hinanden.

ANMELDERNE SKREV

"Marcelo Krankl er et fascinerende bekendskab og et godt alternativ til de mange politikrimier (...) forfatteren har et godt greb om spÊndingskurven, som gÞr, at man lige mÄ tage et kapitel mere."

- LektĂžrudtalelsen om Den sidste olie

"afsindig underholdende krimi (...) Rune Stefansson har skabt et storstilet drama med sydlandsk temperament (...) vĂŠkker mindelser om John le CarrĂ©s ‘Den standhaftige gartner’."

- 4 hjerter. Politiken om bind 1, Blockbuster