(0)

Den sikre vej til at blive lykkelig - med Rikke Ebel Nielsen

ljudbok


Rikke Ebel Nielsen er life coach og har lavet en analyse af, hvordan man bliver lykkelig. Inden Rikke blev life coach, arbejdede hun som svagstrÞmsingeniÞr, og den metodiske tilgang fra ingeniÞrfaget brugte hun til at undersÞge, hvordan man bliver lykkelig. Rikke fortÊller i afsnittet, hvad hun gjorde sig af opdagelser undervejs og giver tips til, hvad man selv kan gÞre for at blive lykkelig. Vi taler om at dyrke sine styrker, at vÊre nÊrvÊrende, opmÊrksom pÄ sine fÞlelser og om at sige sine behov hÞjt.

Du kan se mere til Rikke her: https://leagrowingpeople.com/rikke-nielsen/

SĂŠson 3, 2021.

Det spirituelle hjĂžrne

Det spirituelle hjÞrne er podcasten for dig, som er nysgerrig pÄ alt det, der ikke nÞdvendigvis kan mÄles og vejes. I hvert afsnit taler Annasohia Petri med en ekspert inden for et spirituelt omrÄde og bliver klogere pÄ, hvad det drejer sig om.

Annasophia Petri (f. 1994) er uddannet TV- og medietilrettelĂŠgger fra Danmarks Medie- og JournalisthĂžjskole, DMJX. Derudover er hun uddannet yogalĂŠrer og astrolog. Annasophia stĂ„r bag de to podcasts ”Det spirituelle hjĂžrne” og ”Det astrologiske hjĂžrne” samt bogen “Alt det, vi ikke ser” (Lindhardt og Ringhof, 2023)