(330)

Den skaldede detektiv

ljudbok och e-bok


Dette fjerde bind i serien er en sÄ velskabt krimi, som man kan Þnske sig.

Weekendavisen

Rolf Harskov var 16 Är og 27 dage, da han blev ramt af et tog og dÞde. Hans lillesÞster, Gry, var prÊcis lige sÄ gammel, da ogsÄ hun mistede livet. Politiet mener, at de to dÞdsfald var ulykker, men bÞrnenes ulykkelige forÊldre er ikke enige. De bÞnfalder privatdetektiven Dan Sommerdahl om at finde morderen, fÞr deres tredje og sidste barn, Malthe, nÄr den skÊbnesvangre alder. KnÊgten er imidlertid ikke ligefrem samarbejdsvillig, og da han trodser de voksne og tager pÄ Roskilde Festival, har Dan kun et par dÞgn til at finde ham i menneskemylderet. DEN SKALDEDE DETEKTIV er fjerde selvstÊndige bind i serien om Dan Sommerdahl.

Anna Grues anmelderroste krimiserie har solgt mere end 800.000 eksemplarer og er inspirationen bag TV 2-serien Sommerdahl. BĂžgerne fĂžlger den skaldede reklamedirektĂžr og amatĂžrdetektiv Dan Sommerdahl, der ikke kan holde sig fra mysterierne i den hyggelige provinsby Christianssund, selv om politimanden Flemming Torp gĂžr alt for at holde ham vĂŠk.

Anna Grue (f. 1957) er en af Danmarks mest léste forfattere. Hun debuterede i 2005 med spéndingsromanen Noget for noget, der indbragte hende Det Danske Kriminalakademis debutantpris. Året efter fulgte Det taler vi ikke om, og i 2007 udkom fþrste bind i Dan Sommerdahl-serien. Derudover téller Anna Grues forfatterskab novellesamlingen De andre, romanerne Italiensvej og De voksnes rékker samt krimiserien med amatþrdetektiven Anne-Maj Mortensen.


UpplÀsare: Githa Lehrmann
LĂ€ngd: