(2)

Den sorte hingst sejrer

e-bok


Alec, som i lang tid har vĂŠret adskilt fra sin bedste ven, den sorte hingst, har lĂŠnge haft hingstens sĂžn, Satan, hos sig. Men da han arver den sorte hingst efter dens ejers dĂžd, har han endelig mulighed for at se, hvem der er hurtigst – far eller sĂžn. Da han forsĂžger at fĂ„ de to heste med i et vĂŠddelĂžb, gĂ„r det hele galt. En voldsom skovbrand truer pludselig bĂ„de hestene og menneskenes liv. Hvem kan lĂžbe hurtigst fra flammerne?

"Den sorte hingst" fortÊller om drengen Alec, der strander pÄ en Þde Þ med en vild sort hingst. PÄ Þen udvikler de et smukt venskab, og da de bliver reddet, fÄr Alec lov at fÄ den sorte hingst med sig til New York. Sammen oplever de en lang rÊkke spÊndende eventyr.

Walter Lorimer Farley (1915-1989) var en amerikansk forfatter, der skrev en lang rĂŠkke hestebĂžger til bĂžrn og unge. Walter Farley er sĂŠrligt kendt for sin klassiske serie "Den sorte hingst" om drengen Alec og hans venskab med den sorte hingst. Efter Walter Farleys dĂžd skrev hans sĂžn Steven desuden en rĂŠkke bĂžger i serien.