(4)

Den sorte hingsts datter

ljudbok och e-bok


Den sorte hingsts datter, Sorte Vildkat, lever i den grad op til sit navn. Hun er sÄ vild og fyrig, at mange tror, hun aldrig vil kunne tÊmmes. Men Alec og Henry ved, hvordan man tÊmmer selv den vildeste hest, for de var det hele igennem med hendes far for nogle Är siden. Men nu er de under tidspres. De vil nemlig have Sorte Vildkat til at deltage i det internationale derby, og spÞrgsmÄlet er, om hun kan nÄ at blive klar.

"Den sorte hingst" fortÊller om drengen Alec, der strander pÄ en Þde Þ med en vild sort hingst. PÄ Þen udvikler de et smukt venskab, og da de bliver reddet, fÄr Alec lov at fÄ den sorte hingst med sig til New York. Sammen oplever de en lang rÊkke spÊndende eventyr.

Walter Lorimer Farley (1915-1989) var en amerikansk forfatter, der skrev en lang rĂŠkke hestebĂžger til bĂžrn og unge. Walter Farley er sĂŠrligt kendt for sin klassiske serie "Den sorte hingst" om drengen Alec og hans venskab med den sorte hingst. Efter Walter Farleys dĂžd skrev hans sĂžn Steven desuden en rĂŠkke bĂžger i serien.