(1)

Den sorte stork

e-bok


Et nyt eventyr venter Kyra og hendes venner Chris, Lisa og Nils, der alle bor i den hyggelige by Giebelstein: Da Nils og Lisas foréldre er bortrejst i nogle dage, overlader de deres hotel, Ekerhof, til bþrnene – som selvfþlgelig inviterer Kyra og Chris over.

Men den store gamle bygning gemmer pÄ mange hemmeligheder, og meget hurtigt mÊrker bÞrnene, at der er ondt pÄ fÊrde: En stor sort stork dukker pludselig op i hotellets balsal og spreder frygt og rÊdsel. Da vennerne opdager mÊrkerne for de syv segl, ved de med sikkerhed, at der er sort magi pÄ spil! Men hvor kommer storken fra? Kyra og vennerne forsÞger straks at opklare mysteriet, men da bliver det fÞrst for alvor farligt ...

Kai Meyer (f. 1969) er pĂ„ nuvĂŠrende tidspunkt en af de mest succesfulde tyske forfattere. Meyer har solgt millionvis af bĂžger, og mange af hans romaner er blevet oversat til 27 forskellige sprog; heriblandt engelsk, japansk, russisk og kinesisk. Meyer fik udgivet sin fĂžrste bog, da han var 24 Ă„r, og har pĂ„ nuvĂŠrende tidspunkt udgivet omkring 50 bĂžger – for alle aldre.