(25)

Den store anti-inflammatoriske kostguide

ljudbok


Vejen til en antiinflammatorisk livsstil kan godt virke kringlet, men her fÄr du en drejebog, der er lige til at fÞlge, inklusive en 28-dages kostplan, masser af lÊkre opskrifter og en hel bunke vÊrdifulde redskaber, der tilsammen hjÊlper dig med at slukke branden i din krop. Bogen er en uundvÊrlig guide for dig, der Þnsker at tage livtag med de gÊngse velfÊrdssygdomme, Þnsker stÞrre overskud i hverdagen og at kunne holde til udfordrende trÊning uden at gÄ i stykker. Se frem til at blive udfordret pÄ dine nuvÊrende kostvaner, sÞvnen, motionen og flere andre omrÄder. Og glÊd dig til at mÊrke den enorme vitalitet, som fÞlger med den antiinflammatoriske livsstil.

Anne Larsen er succesfuld madskribent, foredragsholder og konceptudvikler. Bag sig har hun en stribe kogebĂžger og et hav af opskrifter i magasiner, blade, aviser og tv.

Martin Kreutzer er ernÊringskonsulent og en af landets mest velrenommerede specialister inden for prÊstationsfremmende ernÊring. Han har vÊret ansat ved Institut for Human ErnÊring, KU, i 10 Är og rÄdgiver i dag private klienter som selvstÊndig. Martin Kreutzer har et omfattende forfatterskab, er fast ernÊrings- og trÊningsskribent for kendte medier og medvirker jÊvnligt i landsdÊkkende aviser, radio- og tv-udsendelser.


UpplÀsare: Mikkel Schou
LĂ€ngd: