(0)

Den store stygge katastrofebog

ljudbok och e-bok


Om truslerne fra rummet, virus, vulkaner, klimaet, og hvorfor verden ikke gÄr under fÞr om ufattelig lang tid. "Den store stygge katastrofebog" er en bog fuld af spÊnding, indsigt og fascination til videbegÊrlige bÞrn.

Tag med pÄ en fascinerende rejse hele vejen tilbage til verdens begyndelse og det mest ÞdelÊggende kÊmpebrag i vores historie. Og videre gennem tid og rum til ekstreme stjerneeksplosioner og ind i klodens hedeste indre, hvor voldsomme krÊfter lurer.

LÊs om, hvordan Jordens liv tidligere er blevet stort set udryddet, og om hvordan livet alligevel piblede frem igen. Bliv klogere pÄ epidemier fÞr og nu, og lÊs om den allerstÞrste fare mod mennesket, nemlig os selv. LÊs ogsÄ om klimatruslen og om alt det, der kan gÄ galt, men ogsÄ om, hvordan vi kan hÄndtere det. For bare rolig, vi bliver klogere, og vi udvikler hele tiden nye metoder til at tage kampen op mod alle de lurende farer.

Lars Henrik Aagaard (f. 1961) er en dansk journalist og forfatter. Han har blandt andet vÊret litteraturreporter, kulturredaktÞr og videnskabsjournalist for Berlingske og har udgivet en lang rÊkke populÊrvidenskabelige bÞger for bÄde bÞrn og voksne.


UpplÀsare: Sonny Lahey
LĂ€ngd: