(0)

Den syriske garage

ljudbok


Noah hedder manden. Han er 39 Är. Kristen syrer og opvokset i Damaskus. PÄ flugt fra Baath-partiet har han opnÄet asyl i Danmark.Han er gift med sin dansklÊrer, og sammen har de to bÞrn.

Men Noah er ikke blot en mand med et dansk cpr-nummer, han er fĂžrst og fremmest en mand i splid med sig selv. Med sin historie som kristen syrer er han splittet –mellem drĂžmmen om sit arabiske hjemland og et Danmark, som pĂ„ mange mĂ„der –moralsk –byder ham imod.

I Syrien var han en respekteret ingeniĂžr med speciale i bygning af broer. I Danmark klarer han dagen og vejen med et lille autovĂŠrksted og den somaliske arbejdsdreng Mohammed.Men en dag sker det. Noah bliver ringet op af sin sĂžster, som fortĂŠller ham, at hans gamle mor ligger for dĂžden

Kristian Massey fortĂŠller medrivende og etisk engageret en aktuel og realistisk historie om et af oplĂžsningstidens mest hjertegribende temaer: Hvor hĂžrer vi som mennesker i grunden hjemme?Velskrevet og engageret tackler bogen tidens svĂŠre emner som kulturel identitet.

"Det er en stille tankevĂŠkkende og insisterende roman, der lĂŠgger sig i naturlig forlĂŠngelse af forfatterens andre bĂžger. Velskrevet og engageret tackler bogen tidens svĂŠre emner som kulturel identitet, moral og etik." - Bibliotekernes lektĂžrudtalelse


UpplÀsare: Erik Kempf

LĂ€ngd: