(0)

Den tamilske tiger

ljudbok och e-bok


Stig er 16 Är og adoptivbarn. PÄ grund af sit fremmedartede udseende bliver han mobbet i skolen, sÄ han glÊder sig til at rejse pÄ ferie til Sri Lanka, hvor han er fÞdt. Her vil han opsÞge sine biologiske forÊldre, men landet, han kommer til, er stÊrkt prÊget af politisk uro ...

"Den tamilske tiger" og "Forfulgt pĂ„ Sri Lanka" fĂžlger den 16-Ă„rige Stig, der er adopteret til Danmark fra Sri Lanka. Et gennemgĂ„ende tema er identitet, mobning og det at vĂŠre anderledes, men bĂžgerne handler ogsĂ„ i hĂžj grad om konflikten og borgerkrigen, der brĂžd ud i Sri Lanka i begyndelsen af 1980’erne.

Erik Juul Clausen (f. 1927) er uddannet journalist og har vĂŠret ansat pĂ„ blandt andet Vendsyssel Tidende og Aarhus Stiftstidende. I 1983 debuterede han som forfatter. FĂžrst udgav han primĂŠrt bĂžrne- og ungdomsbĂžger, men senere er han ogsĂ„ begyndt at skrive til voksne. Erik Juul Clausen har vundet fĂžrsteprĂŠmie i mange novellekonkurrencer – fĂžrst og fremmest indenfor krimi- og science fiction-genren.


UpplÀsare: JÞrgen Bing
LĂ€ngd: