(143)

Den tavse pige

ljudbok och e-bok


Ingen kan hjĂŠlpe dig.

Ingen kan hþre dig skrige 


I de mÞrke skygger i en gyde i Bostons Chinatown har man fundet en hÄnd. PÄ taget ovenover ligger en kvindes afskÄrne hoved. To ikke-menneskelige hÄrstrÄ er det eneste spor, kriminalassistent Jane Rizzoli har at gÄ efter, men de er nok til, at hun og retsmediciner Maura Isles gÞr en overraskende opdagelse. Dette voldelige overfald har en grum forhistorie. For nitten Är siden skete der en grusom massakre pÄ en restaurant i Boston, der krÊvede fem ofre. Kun én kvinde, der var vidne til hÊndelsen, lever i dag, en gÄdefuld mester i martial arts, der kender en hemmelighed, som hun ikke tÞr fortÊlle. En hemmelighed, der lever og Änder i byens skygger. En hemmelighed, der mÄske ikke engang er menneskelig.

Snart stĂ„r det klart, at en gammel ondskab er vakt til live i Chinatown – en ondskab, som har drĂŠbt fĂžr og vil drĂŠbe igen, medmindre Jane og Maura kan opspore og besejre den.

“Begge kvinder stĂ„r midt i personlige og familiemĂŠssige problemer, der bĂ„de gĂžr dem menneskelige og denne velskrevne thriller trovĂŠrdig.”

Publishers Weekly

“Spénding bliver ikke mere intelligent end dette. Det er ikke alene anbefalet, men obligatorisk lésning.”

Lee Child

“Endnu en gysende tur i spéndingskarussellen. Den Tavse Pige er en af [Tess] Gerritsens bedste.”

Associated Press

”Féngslende og skrémmende lésning.”

Wichita Falls

Tess Gerritsen er uddannet antropolog og lÊge. Hun er international bestseller forfatter og fik sin fÞrste roman udgivet i 1987. I dag har hun trukket sig tilbage fra sin praksis og skriver nu pÄ fuld tid. Tess Gerritsen bor i Maine i USA.


UpplÀsare: Michael Brostrup
LĂ€ngd: