(1)

Den trofaste hustru

ljudbok och e-bok


Nathalie og Sigurd har levet mange Är i et Äbent, men lykkeligt Êgteskab. BÞrn har de ikke savnet, for kÊrligheden til hinanden og de mennesker, de har mÞdt pÄ livets vej, har fyldt nok. Da Sigurd en dag fortÊller Nathalie, at han venter barn med en meget ung kvinde, bryder Nathalies verden sammen, og pludselig mÄ hun spÞrge sig selv, om Sigurd mÄske i virkeligheden havde Þnsket sig et mere traditionelt Êgteskab. Hun sÞger trÞst hos en barndomsven, som imidlertid har sine egne hÄb og forventninger om, hvad forholdet til Nathalie skal bringe ham.

"I bogens tre hovedskikkelser har hun samlet, hvad hun vil have sagt om kérlighed, égteskab og moral... tilmed er der over eller bag bogen en poesiens tone, et skér, en lysning, en lþnlig hymne til de livsvérdier, som har givet hendes egen skébne indhold og fundament." – Jþrgen Bukdahl

Sigrid Undset (1882-1949) blev fĂždt i Kalundborg og opvoksede i Norge. Hun skrev en lang rĂŠkke populĂŠre og anmelderroste romaner og modtog nobelprisen i litteratur i 1928.


UpplÀsare: Jette Mechlenburg
LĂ€ngd: