(1)

Den udvalgte

ljudbok och e-bok


Jonathan Freedland har tidligere skrevet under forfatter-dĂŠknavnet SAM BOURNE.

Knust af flere Ă„rs skuffelser arbejder den politiske rĂ„dgiver Maggie Costello endelig for en leder, hun sammen med resten af Amerika har sat sin lid til; PrĂŠsident Stephen Baker, som mener han kan gĂžre verden til et bedre sted. Men pludselig dukker en fjende op til overfladen - en mand ved navn Vic Forbes. Han afslĂžrer fĂžrst en skandalĂžs hemmelighed om den nye prĂŠsident, og derefter en mere. Han truer med at offentliggĂžre en tredje – en der vil ĂždelĂŠgge Baker helt, og tvinge ham vĂŠk fra Det Hvide Hus.

Forbes bliver imidlertid kort efter fundet dÞd, og Maggie bliver beordret ind i efterforskningen af Forbes dÞd af prÊsidenten selv. Men er det en mulighed at den leder, som hun forguder kan have stÄet bag Forbes mord? Er hun blevet fÞrt bag lyset af hans budskab om forandring og hÄb? Hvem er den virkelige Stephen Baker?

PĂ„ vej mod sandheden, bliver Maggie fĂžrt til kernen af en massiv og global sammensvĂŠrgelse, der rĂŠkker langt tilbage i historien – og som angriber selve det amerikanske politiske fundament...


UpplÀsare: Louise Herbert
LĂ€ngd: