(0)

DEN UNIVERSELLE ALLIANCE - KAMPEN FOR AT OVERLEVE

e-bok


Dette er fÞrste bind om Den Universelle Alliance, hvor man fÞlger menneskernes kamp for at overleve i en postapokalyptisk verden, hvor jorden og samfundet er ved at gÄ under, og man kÊmper for at skabe en ny verden for menneskeheden. Menneskenes har dog en ny allieret, Den Universelle Alliance, som skal hjÊlpe dem ud af krisen og medvirke til at skabe en ny verden og et nyt samfund, som er anderledes og mere stabilt end fÞr. SÊrligt er der dog en soldat, som med stÞtte fra andre rager op over alle og viser vejen mod frihed og en ny fremtid for menneskeheden. Vi fÞlger ogsÄ hans efterkommere, og hvordan han begynder at vise galaksen, hvad menneskerne kan udrette med Den Universelle Marine.

Uddrag af bogen

Conrads dagbog.

Det er nu knap seks Är siden, vi fandt de fÞrste rumvÊsner i galaksen. Vi var alle nervÞse for, hvordan det ville gÄ, om det ville blive vores undergang. SidstnÊvnte var desvÊrre nÊsten tilfÊldet. Jeg vil fortÊlle det fra mit eget synspunkt, men fÞrst lidt om mig selv. Navnet er Conrad Salkor. Jeg er nu tredive Är. Tilbage i Är 2066 var jeg soldat i SEAL som lÞjtnant, fÞrst i enhed fire, derefter i enhed syv som kaptajn.

Om forfatteren

Kasper Ming Endelt (f. 1997) bor i Flauenskjold, en lille by i Nordjylland. Hans interesse er at skrive gode sci-fi-historier, som alle kan leve sig ind i. Kasper er autist.