(205)

Den ustyrlige arving

ljudbok och e-bok


Den ustyrlige arving er Eastons historie.

Easton Royal – den mellemste Royal-bror – har det hele: udseendet, pengene, hjernen. Ikke at han bruger den sidste del, for hans eneste mĂ„l i livet er at have det sĂ„ sjovt som muligt med sĂ„ mange som muligt, og konsekvenser er noget, andre gĂ„r op i. De hĂžrer ikke hjemme i hans verden.

Indtil Hartley Wright dukker op. Hun er den eneste pige, der ikke kigger pÄ ham med tilbedelse i Þjnene og som siger nej, selvom hun virker tiltrukket af ham. Easton kan ikke rigtig gennemskue hvorfor, og det gÞr hende ikke mindre uimodstÄelig i hans Þjne. Hartley er ikke desto mindre klar i spyttet om, at hun ikke vil have noget med ham at gÞre.

For fĂžrste gang i sit liv er det ikke nok for Easton at vĂŠre en del af Royalklanen – men lĂŠringskurven fra rigmandsdreng og trussetyv til god ven er stejl, og Easton mĂ„ lĂŠre pĂ„ den hĂ„rde mĂ„de, at jo hĂžjere man stiler, desto mere slĂ„r man sig, nĂ„r man falder.

Den ustyrlige arving er fjerde bog i serien om den dysfunktionelle Royalfamilie og den verden af penge, hemmeligheder og lĂžgne, de lever i.


UpplÀsare: Mads Hjulmand
LĂ€ngd: