(15)

Den vilde

ljudbok och e-bok


Ingen kender manden, der findes bestialsk drÊbt og hakket i stykker i de vilde bisoners indhegning. Men for den 41-Ärige efterforsker Stina Funk, der ankommer til sin fÞrste sag pÄ fÞdeÞen Bornholm med drÞmmen om at forene et hyggeligt sommervikariat med genopdagelsen af sin fortrÊngte bornholmske natur, bliver offerets manglende identitet langtfra den eneste udfordring.

Der er akut mangel pÄ mandskab, som i stor stil er blevet omdirigeret til FolkemÞdet. Der er makkeren Jens KjÞller, ny i efterforskning og noget af en lokal mundfuld at arbejde sammen med. Der er fortidens mange spÞgelser, der bliver ved med at fange Stina som fÊlder i skoven.

Der er ikke mindst et drab, hvor rigtig mange mennesker pÄ Þen kan have et motiv. Og det bliver ikke den eneste forbrydelse med forbindelse til skovens vilde 


Kirsten Sonne debuterede i 2003 med mysterietrilogien Den hemmelige by, der handler om to bÞrns mÞde med de underjordiske pÄ Nordbornholm. Siden har hun skrevet en lang rÊkke kendte bÞrne- og ungdomsbÞger.