(2)

Dengang vi var fugle

ljudbok och e-bok


Darwin er vokset op alene med sin mor i en lille flÊkke i Trinidad. Han husker knap nok sin far. Da han fortÊller sin mor, at han vil tage et job som graver pÄ en kirkegÄrd i storbyen, vil hun ikke se ham igen. De er rastafarianere, og mÄ ikke vÊre i kontakt med de dÞde.

Yejides mor ligger for dÞden i det store hus pÄ bakken, der hvor byen mÞder regnskoven. En mor, som hun aldrig har fÄet den kÊrlighed eller opmÊrksomhed fra, som hun har lÊngtes efter. Og som efterlader sig en arv, der fÞlger kvinderne i familien: De stammer fra de sorte fugle, som flyver mod Þst ved solnedgang med de dÞdes sjÊle. Darwin og Yejide har hver noget, den anden har brug for, opdager de, da de mÞdes pÄ den labyrintiske kirkegÄrd. Begge bÊrer de pÄ en sorg og en frygt men samtidig ogsÄ en vilje og styrke til at gÞre noget godt for andre og hinanden.

Om forfatteren:

Ayanne Lloyd Banwo er fĂždt i Trinidad, men flyttede som voksen til London efter at have mistet sine forĂŠldre og sin bedstemor. Hun har en mastergrad i creative writing fra University of East Anglia, hvor hun nu arbejder pĂ„ sin Ph.d. ”Dengang vi var fugle” er hendes debutroman.