(103)

Det begyndte i en elevator

ljudbok och e-bok


Alexa Monroe bor i Berkeley ved San Francisco, hvor hun er borgmesterens personalechef. Hun er ikke typen, der normalt ville tage til bryllup med en fuldstÊndig ukendt mand og endda én, som hun har mÞdt tilfÊldigt i en elevator. Men der er noget ved Drew Nichols, som hun ikke kan stÄ for.

Drew Nichols bor i Los Angeles og arbejder som pÊdiatrisk operationslÊge. Han er notorisk single og er i store problemer, da han har brug for en ledsager til sin ekskÊrestes bryllup. En strÞmafbrydelse spÊrrer ham inde i en elevator med Alexa, som han har det sÄ sjovt sammen med, at han spontant inviterer hende til at vÊre sin ledsager.

Alexa og Drew ender med at have det fantastisk i hinandens selskab, men Drew skal tilbage til Los Angeles, og Alexa har ingen illusioner om, at det skal blive til mere. De er blot to yderst professionelle mennesker, der har haft en tilfĂŠldig weekend sammen.

Men de savner hinanden. Alexa og Drew er nĂždt til at forholde sig til, hvad de tror, de har brug for i deres liv, og hvad de i virkeligheden Ăžnsker.

Jasmine Guillory er jurist, New York Times bestsellerforfatter og kandidat fra Wellesley College og Stanford Law School. Hun har udgivet fem bÞger, hvoraf fire er blevet kÞbt af Reese Witherspoons produktionsselskab Hello Sunshine, for at blive lavet til film. Hun voksede op i the Bay Area i Californien og bor nu i Oakland. Hun har kÊmpe stakke med bÞger i stuen, en kageopskrift til enhver lejlighed og over 50 lÊbestifter. BesÞg hende pÄ jasmineguillory.com og twitter.com/thebestjasmine


UpplÀsare: Klara Witt
LĂ€ngd: