(1)

Det bliver aldrig det samme igen

ljudbok


Under hele sin opvékst havde Karen oplevet uþnskede tilnérmelser fra ménd. Nu var hun i starten af 40’erne, og det var stadig den samme historie. I lþbet af sommeren 2020, hvor hjemmearbejde, corona-angst og stilstand préger livet, dykker hun ned i fortidens traumer og mister langsomt forbindelsen til karrieren, kérligheden og det liv, hun har skabt.

Dennis er psykisk syg og selverklÊret boheme. Han bor i et kolonihavehus, hvor han laver YouTube-videoer for at fÄ en stemme i en verden, han ikke er en del af og ikke forstÄr. En dag mÞder han en kvinde, som giver ham lyst til at Êndre sit liv og omfavne en mere ordinÊr tilvÊrelse.

Casper er pÄ vej til USA. Han skal lÊse et Är pÄ universitetet, men det er mest kvinderne, der fylder i hans bevidsthed. Et terrorangreb og en ny type kvinde vender op og ned pÄ hans ophold.

DET BLIVER ALDRIG DET SAMME IGEN er en fortĂŠlling om tre skĂŠbner, der flettes ind i hinanden, og hvor personlige og historiske traumer medfĂžrer, at der er et definerende fĂžr og efter i hver deres liv.


UpplÀsare: Martin Ellermann
LĂ€ngd: