(72)

Det er ikke slut - 6

ljudbok och e-bok


Den tidligere FBI-profiler Eva Rae Thomas er tilbage i en hjerteskÊrende og neglebidende thriller. Denne sjette bog i serien er sÄ nervepirrende, at du kommer til at sove med lyset tÊndt.

Peter og Mary Marshall er pÄ ferie med deres sÞn og datter, men da de voksne en aften er nede i restauranten for at spise middag, forsvinder bÞrnene fra deres hotelvÊrelse. De ser dem aldrig igen.

Ti Är senere er forÊldrene flyttet til en anden stat og har fÄet endnu et barn, en sÞn.

Men da han forsvinder under en ferierejse til Florida, er forĂŠldrene pludselig i rampelyset igen. Den slags sker da ikke to gange for de samme mennesker, vel?

For den tidligere FBI-profiler Eva Rae Thomas er alt fryd og gammen, indtil en FBI-agent pludselig dukker op og beder om hendes hjélp i sagen om den forsvundne dreng. Mens hun efterforsker sagen og kémper for at finde drengen, indser hun, at en psykopatisk morder lurer i mþrket 


DET ER IKKE SLUT er sjette bog i serien om den tidligere FBI-agent og profiler Eva Rae Thomas, der hjélper politiet med sager om forsvundne bþrn – selvom hendes egen familie kan komme i alvorlig fare.

Serien er skrevet af den danske forfatter Therese Philipsen, der nu bor i Florida og er bestsellerforfatter med flere millioner solgte eksemplarer. Hun har skrevet over 70 bĂžger som sit alter ego Willow Rose.

Flere af hendes bÞger har nÄet top-10 over ALLE bÞger pÄ Amazon i USA, Storbritannien og Canada.

Hendes fans kalder hende The Queen of Scream, fordi hendes bÞger er sÄ neglebidende spÊndende og har twist, man ikke ser komme.


UpplÀsare: Maj Johansen
LĂ€ngd: