(1)

Det er magisk, at vi er her

ljudbok och e-bok


Tre af Danmarks dygtigste fagfolk og bedste formidlere, astrofysikere Anja C. Andersen, biolog Anders Kofoed og teolog Pia SÞltoft, sÊtter nye og aktuelle perspektiver pÄ, hvad det vil sige at vÊre et menneske i en verden, der bÄde er prÊget af nye opdagelser og gamle forestillinger. De diskuterer forskellen mellem tro og videnskab og forholder sig fra hvert deres faglige stÄsted til spÞrgsmÄl, der knytter sig til liv og eksistens. Resultatet er en tankevÊkkende, overraskende og morsom bog, som sÊtter tilvÊrelsen i perspektiv.

Sþren Flott er journalist, foredragsholder og forfatter og har blandt andet skrevet bþgerne "Danmarks Titanic", "Rejsen mod syd – de danske udvandrere til Argentina" og "Ondskabens psykologi". Han er isér begejstret for glemte historier og almindelige mennesker med usédvanlige fortéllinger.

Anja C. Andersen er astrofysiker og professor ved KÞbenhavns Universitet. Hun var fra 2005 til 2017 ansat som lektor ved Dark Cosmology Centre ved Niels Bohr Instituttet, KÞbenhavns Universitet, og siden 2017 som professor for offentlighedens forstÄelse af naturvidenskab og teknologi samme sted. Forfatter til bl.a. "Stjernehimlen. 50+ ting du kan se med en almindelig kikkert", "Big Bang, rummissioner og liv pÄ Mars", "Hvad skal vi med videnskaben?", "En lille bog om MÄnen" og "En lille bog om universet".

Anders Kofoed er evolutionsbiolog og zoolog. Han har arbejdet i Zoo i KĂžbenhavn og var en af drivkrĂŠfterne bag etableringen af Den BlĂ„ Planet, det nye udvidede Danmarks Akvarium. Som naturekspert medvirker han ofte i Go’ Morgen Danmark pĂ„ TV2. Forfatter til bl.a. "Meningen med livet – fra fĂždsels til dĂžd og lidt efter", "Anders Kofoeds store bog om naturen", "Naturen kalder – store oplevelser med Kofoed & Klein" og "Zombiemyren og den hostende snegl".

Pia SÞltoft er ph.d. i teologi og sogneprÊst ved Esajas Kirke pÄ Østerbro og Christians Kirke pÄ Christianshavn. Hun var i en ÄrrÊkke leder af SÞren Kierkegaard Forskningscenteret og lektor i etik og religionsfilosofi. Hun formidler sin viden om Kierkegaard gennem bÞger, foredrag, workshops og kurser. Forfatter til bl.a. "Kunsten at blive et ordentligt menneske", "Kierkegaard og kÊrlighedens kendetegn", "10 ting ledere kan lÊre af Kierkegaard" og "Kierkegaards kabinet. En nutidig introduktion".


UpplÀsare: Katrine Bach
LĂ€ngd: