(18)

Det fjerde menneske

ljudbok och e-bok


En mand vÄgner blodig i en kiste i Slovenien uden at kunne huske, hvem han er, eller hvorfor nogen har skudt ham. Traumatiseret og fortumlet, gÄr det op for ham, at nogen stadig er efter ham, og at han har gjort noget, der kan fÄ alvorlige konsekvenser for menneskeheden.

Samtidig dybt nede og langt inde pÄ det iskolde Antarktis-kontinent, hvor temperaturen sjÊldent kommer over 45 grader minus, bliver en Êldgammel ondskab vakt til live efter tusindvis af Är i dvale. Og snart befinder han sig i et kaplÞb sammen med hÞjt specialiserede allierede og mod skrupellÞse fjender for at finde sin identitet og rette op pÄ skaden, han har gjort, fÞr det bliver for sent.

"Det fjerde menneske" er fÞrste bind i en serie, der bygger pÄ en meget bred vifte af videnskabelige retninger, konspirationsteorier og hightech. FortÊllingen bruger aktivt virkelige hÊndelser og digter videre, sÄ skellet mellem virkelighed og fiktion slÞres.

En Jason Bourne-historie med realistiske tvists og trovÊrdige handlingsmÞnstre. Et skarpt indspark pÄ thriller/action-scenen, der efterlader lÊseren forpustet pÄ den gode mÄde.

OM FORFATTEREN

David Garmark er fĂždt i KĂžbenhavn i 1972 og har arbejdet som skuespiller og lĂŠrer i mange Ă„r. "Det fjerde menneske" er hans anden roman. David Garmark har selv indlĂŠst lydbogen.


UpplÀsare: David Garmark

LĂ€ngd: