(0)

Det godes pris

ljudbok och e-bok


Ny roman af Jens Christian GrĂžndahl - manden bare pseudonymet Christian Tornbakke.

Den fallerede tv-journalist Jon Bremer bliver ringet op af statsminister Ellen Wilson Koch. De er gamle gymnasiekammerater og -kĂŠrester, men har ikke vĂŠret i kontakt i Ă„revis. Statsministeren har desperat brug for hans hjĂŠlp og ved ikke, hvem hun ellers skal spĂžrge.

Nogen er kommet i besiddelse af pikante – meget pikante – fotos af hende og truer med at offentliggþre dem. Det viser sig, at sagen har vidtrékkende politiske perspektiver og i sidste ende handler om det kommende danske EU-formandskab. Der er tale om pression i et storpolitisk spil, og de magtfulde modstandere skyr ingen midler.

Det godes pris er en psykologisk, politisk og moralsk spÊndingsroman, der rejser spÞrgsmÄlet om, hvor langt man kan gÄ i det godes tjeneste.

LEKTØRUDTALELSE

LÊserskaren til denne spÊndingsbog er bred. Man fanges hurtigt af spÊndingen, sÄ var man ikke sÄ meget til politiske spil inden lÊsningen, bliver man det hurtigt. SpÊndingsfyldt roman om det politiske spil og om hvor langt man vil gÄ i det godes tjeneste. Fart over feltet gÞr bogen spiselig for alle. - LektÞr: Stine Grabas