(5)

Det ingen ved

ljudbok och e-bok


En ung, enlig mor, dÞr pludselig og efterlader sin lille datter. Alt tyder pÄ, at hun begik selvmord. Men da boet skal gÞres op, finder, den ikke helt veltilpassede tÞnsbergadvokat Svend Foyn et fund, som tyder pÄ, at kvinden blev overvÄget. Alt hvad hun sagde, og alt hvad hun gjorde, blev systematisk kortlagt. Men af hvem? Og hvorfor?

Samtidig dukker andre lignende sager op med unge mÞdre, der pludseligt dÞr og deres smÄ bÞrn stÄr alene tilbage. Myndighederne konkluderer, at der er tale om selvmord og ulykker, men det mener Foyn ikke og er ikke enig i deres konklusion. Noget er alvorlig galt i det ellers idylliske Vestfold. En besÊttende fortÊlling om et aktuelt tema.

”Det ingen ved” er en selvsténdig kriminalroman jévnfþr de andre i Jan Mehlums krimier, med det sympatiske rodehoved, Svend Foyn, som hovedperson.

Jan Mehlum har en dybere mening med sine kriminalromaner. Han har som forfatter en socialrealistisk tilgang til krimigenren. I krimierne drages den sympatiske hovedperson, Svend Foyn, af indignation over livets og menneskers fortrÊdeligheder. Mehlum og Foyn sÊtter fokus pÄ skÊvheder i samfundet og bedriver i bÞgerne underholdende og spÊndende samfundskritik i krimiform.

Norge, krimi, overvÄgning, seriemordere


UpplÀsare: Torben Sekov
LĂ€ngd: