(19)

Det italienske tempel

ljudbok och e-bok


Luca Chancellor har masser af penge, men ikke meget at leve for efter en hÄrd skilsmisse og en travl karriere, der har gjort, at han dÄrligt nok kender sine egne bÞrn. Han flygter fra det hele og ender i sine forÊldres palazzo pÄ den italienske Amalfikyst.

Her gÄr det dog ikke helt sÄ fredeligt som planlagt, for det solbeskinnede palazzo er overrendt af morens excentriske venner og hjemsÞgt af fortidens mord og mystik. En dag mÞder han en kvinde med sÞrgmodige mÞrke Þjne og en lille dreng, der gemmer pÄ en dyb hemmelighed.

Luca mÄ nu forsÞge at lÞse et mysterium, der rÊkker langt tilbage i en blodig historie. Undervejs mÄ han se sin egen frygt i Þjnene, men mÄske er sandheden det hele vÊrd.

Den engelske forfatter Santa Montefiore (f. 1970) er den ukronede dronning af kÊrlighedsromaner. Hendes fÞrste bog pÄ dansk, FyrtÄrnets hemmeligheder, udkom i 2018. Den er solgt i over 200.000 eksemplarer i England, og hendes bÞger er ogsÄ bestsellere i Norge, Holland og Portugal.

”Ingen skriver kérlighedsromaner som Santa Montefiore. Hun skriver altid fra hjertet.” Jojo Moyes

”En vidunderlig romantisk fortĂŠlling om familiehemmeligheder og kĂŠrlighed.” ***** SĂžndag om FyrtĂ„rnets hemmeligheder

”Virkelig, virkelig god og meget rþrende. I skrivestil minder forfatteren mig om Lucinda Riley.” Goodreads-léser om Mþd mig under ombutréet


UpplÀsare: Louise Davidsen

LĂ€ngd: