(0)

Det meste af tiden

e-bok


Eksplosiv, poetisk roman med filosofien: “Alt handler om at elske, eller ikke at elske”.

En kvinde, der har sat sig selv og kérligheden til salg, modtager sin afdþde mors optegnelser om tiden, hvor hun – datteren – blev til, og hvor moderen selv kom af dage.

Optegnelserne er den voldsomt lidenskabelige fortĂŠlling om en ung kvinde, der er draget i eksil fra kĂŠrligheden, men som lader sig vikle ind i et heftigt erotisk forhold til receptionisten pĂ„ det hotel, hvor hun bor. Et forhold, der opsluger hende fuldstĂŠndigt – og langsomt tager magten fra hende.

For datteren, “den fede luder”, bliver lĂŠsningen en gradvis afdĂŠkning af, hvordan hun blev til, og hvordan hun er blevet den, hun er. Men samtidig vĂŠkkes en vrede og sorg sĂ„ stor, at hun bringes til at overskride fornuftens eller virkelighedens grĂŠnser og konfrontere sin afdĂžde mor, og stille hende spĂžrgsmĂ„let: Hvorfor forlod du mig?

“Original sproglig frodighed og et nĂŠrmest hvilelĂžst begĂŠr efter at nĂ„ til bunds i udforskningen af det store kĂŠrlighedstab” – Politiken‹“Der er antydninger af noget originalt og stolt i Stine Bork Kristensens debutroman” – Weekendavisen