(6)

Det nye rige

ljudbok och e-bok


Hui lever et fortryllet liv i Lahun. Som sin faders favorit og kommende hersker er hans skĂŠbne fastlagt. Men bag den idylliske facade udspiller der sig et infamt magtspil og ondskaben lurer. Drevet af magtsyge og jalousi planlĂŠgger Huis stedmoder og bror at vĂŠlte den nuvĂŠrende hersker og selv tilrane sig magten.

Fordrevet fra sit hjem og uden nogen at sÞge hjÊlp hos, slutter Hui sig til en gruppe af fredlÞse soldater. Opsat pÄ at tage hÊvn for sin faders dÞd og at redde sin sÞster svÊrger Hui disse fjender af Egypten troskab.

Snart bryder krigen for alvor ud, og Hui mĂ„ gĂžre op med sig selv, hvad hans eftermĂŠle skal vĂŠre. En helt af den gamle verden – eller hersker i den nye.

"Det nye rige" er en medrivende fortĂŠlling om magtspil og ondskab i det gamle Egypten.

Wilbur Smith blev fÞdt i Centralafrika i 1933. Efter en karriere i skattevÊsenet blev han forfatter pÄ fuld tid, da hans debutroman "NÄr lÞven jager" fra 1964 blev en stor international bestseller. I dag er Wilbur Smiths bÞger oversat til 26 sprog og solgt i over 130 millioner eksemplarer verden over. Han har haft utallige bestsellerplaceringer og vundet et hav af priser.

Mark Chadbourn (f. 1960) begyndte sin karriere som reportagejournalist fra verdens brÊndpunkter. Siden er han blevet bestsellerforfatter af historiske romaner om den angelsaksiske kriger Hereward, udgivet under pseudonymet James Wilde. Han arbejder ogsÄ som manuskriptforfatter, bl.a. for BBC, Lionsgate og flere streamingselskaber.


UpplÀsare: Jonas Kriegbaum
LĂ€ngd: