(8)

Det usagte

ljudbok och e-bok


Året er 1953. Ingrid har fĂ„et en ny start pĂ„ sin opvĂŠkst hos sin mor og hendes nye mand vĂŠk fra sin alkoholiske og nervesvĂŠkkede far. Alligevel er livet ikke kun godt. Familien har adskillige ubehagelige, historiske begivenheder i bagagen, som den gĂžr det bedste for at glemme. Men kan man det?

’Det usagte’ er en stĂŠrk og bevĂŠgende fortĂŠlling om mennesker, som formĂ„r at udvikle og kĂŠmpe sig ud af hverdagens fastlĂ„ste mĂžnstre. Romanen er en handlingsmĂŠttet familiekrĂžnike, som beskriver et stykke spĂŠndende Danmarkshistorie i ’50’erne og 60’erne. Vi oplever familiens menneskelige samt sĂ„rbare sider, og datteren, Ingrid, som gradvist optrĂŠvler familiehistorien. Hvem ville have troet, at den indesluttede datter kunne ĂŠndre en hel familie?

Det usagte er en uafhÊngig fortsÊttelse til GrÄstener-trilogien om familien Andersen.

Om bogen skrev Dansk Biblioteks Center, Marianne Majgaard Jensen:

Romanen fungerer godt bÄde i fremstillingen af det historiske og i fortÊllingen om familien. Den har et fint tidsbillede af dÞnningerne efter 2. verdenskrig og de menneskelige omkostninger.

Om GrÄstenertrilogien skrev anmelderne:

Dansk Biblioteks Center, Jette Landberg: ”Jeg blev mindet om tv-serien Matador”.

Jyske Medier, Arne Mariager: ”Alle gode gange tre. Pernille Juhl tegner nénsomme portrétter af mennesker, hvis liv éndres af krigen og sétter flot punktum for familietrilogi.”

Bognþrden: ”Levende, vedkommende og virkelig indsigtsfuld”


UpplÀsare: Klaus K. Elmer
LĂ€ngd: