(156)

Det var altid dig

ljudbok och e-bok


Morgan Grant og hendes sekstenÄrige datter, Clara, er som nat og dag. Morgan er fast besluttet pÄ at forhindre sin datter i at begÄ de samme fejl, som hun selv gjorde som ung. Hun mÄtte udsÊtte sine egne drÞmme, da hun blev gravid og gift som helt ung. Og Clara vil gÞre alt for ikke at ende som sin mor; forudsigelig og dÞdkedelig.

Med modstridende personligheder og mĂ„l finder Morgan og Clara det svĂŠrt at leve under samme tag, og den eneste, som kan skabe fred, er Chris – Morgans mand, Claras far og familiens anker. Men da Chris kommer ud for en tragisk ulykke, mĂ„ de kĂŠmpe for at fĂ„ genopbygget deres liv, selvom hjertesorgen og de langtrĂŠkkende konsekvenser rammer dem alle.

Morgan finder trĂžst hos den sidste person, hun havde forestillet sig, og Clara opsĂžger den fyr, hun er blevet forment at se. Afstanden mellem mor og datter vokser – kommer de nogensinde til at nĂ„ hinanden igen?

"Det var altid dig" er en rĂžrende roman om familie, den fĂžrste kĂŠrlighed, sorg og skĂŠbnens luner.

Colleen Hoover har skrevet en lang rĂŠkke romaner, hvoraf flere har ligget pĂ„ New York Times’ bestsellerliste. Desuden har hun tre Ă„r i trĂŠk vundet Goodreads Choice Award for bedste kĂŠrlighedsroman. Hun bor i Texas med sin mand og deres tre sĂžnner.